Bosschenhoofd, Naar de Bakkersmolen (32, 51, 53 of 68 km).


Beschrijving route

Deze fietsroutes worden gekenmerkt door een afwisseling van bossen, heide en open gebied. Ongeveer halverwege kom je bij "De Bakkersmolen". naast allerlei bakkersporucten die hier worden verkocht, kan er ook wat gegeten en gedronken worden. Ongeveer 1 kilometer hiervoor, bij fietsknooppunt 58, kunt u kiezen voor de verkorting. Maar u kunt ook rechtdoor fietsen en een extra lus maken van ongeveer 16 kilometer door onder andere "Grenspark De Zoom".

Nadat u de molen hebt verlaten kunt u na ruim 10 kilometer weer kiezen voor een routeverkorting. Bij fietsknooppunt 74 fietst u naar knooppunt 73, het eindpunt van de route.

Kiest u voor beide routeverkortingen dan is de afstand 32 km. Kiest u alleen voor de eerste routeverkorting (bij knp. 58), dan is de route 51 km. En als u alleen de 2e routeverkorting neemt dan fietst u ongeveer 53 km. Fiets u de gehele route zoals wij dat hebben gedaan dan is de afstand 68 km.

Parkeren en startpunt is het parkeerterrein aan de Pastoor van Breugelstraat te Bosschenhoofd, nabij het vliegveld Seppe.

 

Routekaart

Routekaart Bosschenhoofd
Klik hier of op de kaart voor een groter beeld in een nieuw venster.

Download:

Klik hier
voor de GPS-tracks.


Starten/parkeren.

Pastoor van Beugelstraat, Bosschenhoofd

Klik op het adres
voor weergave in
Google Maps
in een nieuw venster.

 

Horeca

bij de start en halverwege

 

 

Disclaimer

Klik hier.

« Terug